Profil
Velkommen til landsdelens SEAT og MAZDA bilhus - Bil-Centrum Ole Garner A/S.

Vi er aut. SEAT forhandler siden 2001 og aut. MAZDA forhander siden 1973 - en af Danmarks ældste MAZDA forretninger. Der udover er vi naturligvis også aut. servicepartner af SEAT og MAZDA.

Dertil har vi en BOSCH Car Service afdeling med speciale i DIESEL teknik.

Vi er i dag 17 medarbejdere, som sætter vores kunder i højsædet og vil yde den bedste service. Vi er SSQMS certificeret (SEAT service, quality management System) og er selvfølgelig tilknyttet dansk teknologisk institut vedrørende værktøjs- og reparations kontrol, dermed sikrer vi dig service i topkvalitet.

Erfaring er dermed et af vore stærke kort. Hos vores salgskonsulenter får du altid en seriøs og ærlig rådgivning omkring vore produkter. Vi er altid klar til en uforpligtigende bilsnak og et godt tilbud på finansiering, skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Et godt omdømme samt et værksted med dygtige medarbejdere er områder, som gør at vore kunder vender tilbage, når de igen skal ud at købe anden bil – du kan derfor trygt handle her hos os.

Er du på udkig efter en god brugt bil til en fair pris, står vi altid klar med et stort antal topklargjorte biler i forskellige mærker.

Aut. service er det bedste for din bil - hos os kender vi bilen og har rådighed til fabrikkens forskrifter,
samt special værktøj og når arbejdskortet til din bil bliver udskrevet, vil eventuelle aktioner
eller service-kampagner altid figurere.

Vi holder din bil optimeret til nyeste teknik.

 

Vi ser frem til, at se dig i vores bilhus

De bedste hilsner

Bil-Centrum Ole Garner A/S

Vores salgsrådgivere står altid klar til en uforpligtende bilsnak. Vi hjælper dig godt på vej i dine overvejelser og sørger naturligvis for du får en fair pris for din gamle bil – uanset alder, km antal og stand.
Ring på 97 21 02 00.