Profil


VELKOMMEN hos Bil-Centrum Ole Garner A/S

Facade _forhold _968x 504i


Velkommen til landsdelens SEAT og MAZDA bilhus - Bil-Centrum Ole Garner A/S.
Vor forretning består af fusionen mellem Ole Garner Automobiler A/S ( aut. SEAT forhandling siden 2001 ), og Bil-Centrum Lars Schou-Jensen A/S ( aut. MAZDA forhandling siden 1973 - en af Danmarks ældste MAZDA forretninger). Sammenlægningen er foretaget i 2012/2013, I dag ledes forretningen af Ole Garner. Vor adresse Nr. Lindvej 1 - 3, indeholder i, udover aut. forhandling / service af SEAT og MAZDA, også BOSCH Car Service med speciale i DIESEL teknik. Ligeledes har vort værksted stor erfaring med SUZUKI biler.

Vi er i dag 18 medarbejdere, som sætter vores kunder i højsædet og vil yde den bedste service. Vi er SSQMS certificeret (SEAT service, quality management System) og er selvfølgelig tilknyttet dansk teknologisk institut vedrørende værktøjs- og reparations kontrol, dermed sikrer vi dig service i topkvalitet.

Erfaring er dermed et af vore stærke kort. Hos vores salgskonsulenter får du altid en seriøs og ærlig rådgivning omkring vore produkter. Vi er altid klar til en uforpligtigende bilsnak og et godt tilbud på finansiering, skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Et godt omdømme samt et værksted med dygtige medarbejdere er områder, som gør at vore kunder vender tilbage, når de igen skal ud at købe anden bil – du kan derfor trygt handle her hos os.

Er du på udkig efter en god brugt bil til en fair pris, står vi altid klar med et stort antal topklargjorte biler i forskellige mærker , VI HAR BILERNE ALTID ET GODT TILBUD !

Aut. service er det bedste for din bil - hos os kender vi bilen og har rådighed til fabrikkens foreskrifter,
samt special værktøj og når arbejdskortet til din bil bliver udskrevet, vil eventuelle aktioner
eller service-kampagner altid figurere.

Vi holder din bil optimeret til nyeste teknik.

Et udfyldt servicehæfte med kvitteringer / stemplet, er din garanti for den højeste driftsikkerhed og
brugtvognspris, når du skifter bil - tænk bare på dig selv - hvad vil du helt eje ?
en brugt bil MED eller UDEN udfyldt aut. servicebog ?
 

Vi glæder os til at se dig.Ole -oleg

Med venlig hilsen

Bil-Centrum Ole Garner A/S

Ole Garner

 

 

 

 

 


 

 

 SEAT_Logo _Vert


 

 Mazda _logo _1
biltorvet

Bil-Centrum Ole Garner A/S • Nr. Lindvej 1-3, Lind • 7400 Herning • Tlf. 97 21 02 00